Archidays 2017 - Qatar, Abu Dhabi en Dubaï

AFGESLOTEN

Archidays, georganiseerd door Architectenkrant. Van zaterdag 4 tot 11 februari 2017. Een week om Qatar, Abu Dhabi en Dubaï te ontdekken. Optie: verlenging van uw verblijf in Dubaï.

Beschimpt, verheerlijkt, verguisd, Qatar, Abu Dhabi en Dubaï wekken bewondering of afwijzing op maar laten niemand onberoerd. Alles, en vaak gelijk wat, werd reeds gezegd over het lot van de honderden duizenden arbeiders die meewerkten aan de bouw van deze futuristische steden, over de invloeden van deze microstaten in de terroristische financiële organisaties, over de levensstijl, de dictatuur en de megalomanie van deze oliemonarchieën.

Quatar, Abu Dhabi en Dubaï zijn zeker èn politieke dwergstaten èn tegelijk financiële grootheden. Dankzij de olie-en gasmeevallers ontstond sinds de jaren 90 een architectuur die zowel het sublieme met het afschuwelijke vermengt.

Tijdens dit professionele verblijf, kan u tijdens een kennismakingsweek uw eigen opinie vormen, een buitengewone architectuur ontdekken en wie weet uw eigen professionele opportuniteiten verwezenlijken.

Klik hier voor het volledig programma en inschrijvingsformulier

  • Aangemaakt op .

Adres

Alsembergsesteenweg 842
1180 Ukkel (BE)
Belgium

Verantwoordelijke uitgever :
Philippe Maters,

+32 (0)2 772 40 47
+32 (0)2 771 98 01 (fax)

Contact

Secretariaat : Pascale Cloots

Advertenties : Bea Buyse

+32 (0)477 77 93 68

Hoofdredacteur : Nicolas Houyoux

Social

facebook

pinterest

Vincent de Puydt


MediaXel bvba - © 2018