Dinsdag 06/03/2018

 
architectuur
 

MVRDV ontwerpt laatste fase Weenapoint Rotterdam

Maarsen Groep heeft MVRDV geselecteerd voor het ontwerp van een gemengd kantoor-, woon- en commercieel programma in het voormalige Weenapoint-complex in Rotterdam Central District.
Lees meer...

banner
architectuur
 

Waarom wil Brussel snel en ondoordacht het nieuw museum KANAL - Centre Pompidou lanceren?

KANAL: de naam van het toekomstig museum voor moderne en hedendaagse kunst aan het Brusselse kanaal, klinkt al even ongeïnspireerd als de ‘visie’ die het uitdraagt.
Lees meer...

architectuur
 

Over de actualiteit in de architectuur

Of over de architectuur van de actualiteit
Lees meer...

architectuur
 

Dé Parketbeurs EFWEX 2018 : ontmoetingsplek voor professionals

Wie op zoek is naar actuele trends, technieken en technologie kan van 14-16 maart niet om de derde editie van vakbeurs EFWEX in Gent heen. Hal 3 van Flanders Expo is drie dagen lang een belangrijke en inspirerende ontmoetingsplaats voor branchegenoten. Exposanten zijn vooral afkomstig uit de geledingen van fabrikanten, importeurs, distributeurs en groothandels. -
U kan gratis toegangskaarten aanvragen.
Lees meer...

 

Vacatures bij Architectenburo Anja Vissers

Architectenburo Anja Vissers is een full-service architectenbureau gespecialiseerd in residentiële woningbouwprojecten met een focus op de kwalitatieve villabouw. Voor de verdere uitbouw van onze activiteiten zijn wij op zoek naar een:

STAGIAIR ARCHITECT OF ARCHITECT MET ERVARING

Lees meer...


architectuur
 

Archidays

Vanaf vrijdag 13 t/m zondag 22 juli 2018, architectuurreis voorgesteld door Architectenkrant: China. Oude, hedendaagse en toekomstige architectuur. (foto : National Centre for the Performing Arts (NCPA), Beijing. Architect Paul Andreu)
Lees meer over deze architectuurreis...

 
Indien u deze newsletter niet meer wenst te ontvangen kan u zich hier uitschrijven
© 2018 Media-Xel, All rights reserved