banner
De Vlaamse Renovatiedag

De Vlaamse Renovatiedag

Pin It

Architecten kunnen nu inschrijven

Architecten kunnen zich nu inschrijven voor de Vlaamse Renovatiedag 2018, de 20ste editie van de openhuizendag voor renovaties.

De Vlaamse Renovatiedag maakt zich op voor een feestjaar. Op zondag 27 mei 2018 vindt namelijk de 20ste editie van deze openhuizendag plaats. De Renovatiedag is voor ontwerpers uitgegroeid tot dé gelegenheid om uit te pakken met een gerealiseerde renovatie. Zowel architecten als interieurarchitecten kunnen vanaf nu een project inschrijven.

De Vlaamse Renovatiedag, een organisatie van Netwerk Architecten Vlaanderen (NAV) en het tijdschrift Ik ga Bouwen & Renoveren, richt een namiddag lang de spotlights op verbouwingen. Bezoekers krijgen telkens het verhaal achter de renovatie te horen. De vorige editie bracht ruim 5.000 geïnteresseerden op de been. Meer dan de helft van hen gaf aan interessante contacten voor hun verbouwing te hebben gelegd.

Inschrijven kan nog tot 28 februari 2018. Het project moet gelegen zijn in Vlaanderen of Brussel. Deelnemers kunnen zich bovendien inschrijven met meerdere projecten.

Alle info en inschrijven: www.devlaamserenovatiedag.be/deelnemer