Architecture Now! Vol. 10

Architecture Now! Vol. 10

Pin It
De nieuwe wind die door de hedendaagse architectuur waait, zet zich stevig door en slaagt erin elke dag een steeds groter publiek te veroveren. 
 
Dit werk wil hier een weerslag van zijn, via een selectie van 70 van de origineelste en meest innovatieve architectuurwerken verspreid over alle continenten, in 25 verschillende landen.
 
Helaas zit er geen Belgisch project bij. Ook zitten er niet alleen maar buitensporige projecten tussen. De werken werden zorgvuldig geselecteerd en bieden een elegant overzicht van het brede spectrum van de hedendaagse architectuur.
 
Dit laatste werk van uitgeverij Taschen springt eruit: het gaat om een speciale jubileumuitgave in een nieuw kartonformaat met inlegbladen. Deze publicatie is als een wandeling in tekst en beeld doorheen de nieuwe architecturale gewoonten, maar kan ook dienen als makkelijk consulteerbaar naslagwerk.
 
Elk voorgesteld werk beslaat 4 of 6 bladzijden: op de eerste bladzijde staat een close-up van het ontwerp van de architect, op de andere wordt het ontwerp kort voorgesteld, alsook meer gedetailleerde foto's van het voorgestelde gebouw... en dit alles met zeer kwalitatieve afbeeldingen, iets waar we nogmaals de nadruk op leggen bij uitgeverij Taschen. Dit werk is zowel geschikt voor liefhebbers als voor vakmensen en studenten.
 
Taschen, 496 pagina's, 24 x 17 formaat, ISBN: 9783836552219, Prijs: €29,99