Hennep isoleert groener - Het natuurlijke alternatief

Pin It

 • caparol-hennep-

  caparol-hennep-

 • caparol-hennep-

  caparol-hennep-

 • caparol-hennep-

  caparol-hennep-

  Warmte-isolatie loont! Met een professioneel geïsoleerde gevel daalt het energieverbruik van een gebouw met 30%: met het oog op de almaar stijgende energie- en verwarmingskosten bieden zich hier grote besparingsmogelijkheden aan. Tegelijkertijd profiteert ook het milieu mee, aangezien er duidelijk minder CO2 wordt uitgestoten, in het bijzonder als er natuurlijke isolatiematerialen worden gebruikt.

  Caparol biedt met zijn nieuw Natur+ gevelisolatiesysteem uit hennep een innovatieve systeemoplossing die de beste bouwfysische en ecologische kwaliteiten verenigt. Op basis van de natuurlijke grondstof hennep en voorzien van buitengewone producteigenschappen maakt dit systeem een intelligente, verantwoordelijke bouwwijze mogelijk – laag voor laag met de beste kwaliteit. Hierachter schuilt een duurzaam totaalconcept met een uitstekende ecobalans die de volledige levenscyclus van de hennepvezelisolatieplaat van de oogst tot het recyclen van de grondstof omvat.
  Hernieuwbaar, regionaal, prestatiegericht – een perfect voorbeeld van een hightech-gevelisolatie die het milieu niet belast.

  Natur+ staat voor:

  • Doeltreffende warmte-isolatie: het energieverbruik met 30% doen dalen
  • Uitstekende geluids-en warmte-isolatie
  • Eenvoudig natuurlijk: uitstekende ecobalans, niet belastend voor het milieu en
     duurzaam

  Waardevaste systeemoplossing - beproefde kwaliteit van Caparol

  Het duurzame hennepgevelisolatiesysteem Natur+ met de isolatieplaat uit hennepvezel met groot diffusievermogen voldoet aan zeer hoge kwaliteitsnormen op het vlak van warmte-isolatie, geluidsisolatie, slagvastheid en vormgeving. Tegelijkertijd biedt het voor alle vereisten van een gevel de perfect afgestemde detailoplossingen.
  Met meer dan 50 jaar ervaring, vele miljoenen vierkante meters perfect geïsoleerde gevels en intensief onderzoek is Caparol uw betrouwbare partner voor gevelisolatie van de hoogste kwaliteit.

  Natur+ systeemtechniek - perfect op elkaar afgestemd

  Het gevelisolatiesysteem uit hennep overtuigt door de unieke kwaliteiten van de natuurlijke grondstof hennep in combinatie met de hoogwaardige mineraallagen.
  Alle componenten van de systeemoplossing zijn perfect op elkaar afgestemd.

  Contact:

  caparol logo

  Tags: Gevels, Isolatie