Op zoek naar dé isolatie oplossing?

Op zoek naar dé isolatie oplossing?
Pin It

Kingspan Insulation is al meer dan 30 jaar een deskundige op haar vakgebied en staat bekend in de markt om haar hoogwaardige isolatieplaten. Voor een effectieve isolatieschil is echter meer nodig. Naast de juiste productkeuze, is het ook van belang hoe en waar het product geïnstalleerd wordt. Om deze combinatie voor u precies goed te krijgen beschikken wij over een uiterst professionele technical services department die u graag helpt met een op maat gemaakte oplossing voor al uw specifieke en technische uitdagingen bij het ontwerpen en bouwen van een gebouw.

De Kingspan Insulation Techline spreekt de taal van de aannemer, de architect, de adviseur en de handelaar. Wensen worden begrepen. De afdeling geeft advies over de producten en hun verwerking. Dit kan telefonisch, maar ook op locatie met Kingspan College.

Kingspan CollegeKingspan College verzorgt gratis trainingen voor verwerkers van isolatiematerialen, onderwijsinstellingen, handelaren en voorschrijvers. De trainingen worden gegeven door het ervaren Kingspan Techline team met ruime kennis van de isolatiemarkt, verwerkingstechnieken, wet- en regelgeving en de meest recente ontwikkelingen. Tijdens de trainingen is er volop ruimte voor specifieke vragen en uitleg over bijvoorbeeld detailaansluitingen.

Voor het boeken van een gratis training of vragen over Kingspan College, mail naar . Online aanmelden is ook mogelijk.

Meer info en support:  https://www.kingspan.com