Ontdek alle ISOVER-oplossingen voor renovatie en na-isolatie op www.renoverenmetisover.be

Ontdek alle ISOVER-oplossingen voor renovatie en na-isolatie op www.renoverenmetisover.be
Pin It

Van dakisolatie, over de na-isolatie van buitenmuren en die van ondergronden tot akoestische isolatie… 

Op www.renoverenmetisover.be worden alle oplossingen en systemen voor renovatie- en na-isolatie van ISOVER overzichtelijk opgelijst en besproken. Voor bouwheren, maar ook voor zij die professioneel actief zijn in de bouwsector. Zo kent de website een speciale sectie ‘architect’ met alle lastenboeken, technische fiches en ATG-goedkeuringen per oplossing direct voorhanden en up-to-date en een speciale sectie ‘professionals’ met plaatsingsinfo, hoeveelheidsberekeningen, info over B2B-opleidingen…  

Stap 1: dak isoleren

ISOVER  heeft voor elk type dak de gepaste oplossing: het systeem Vario voor spantendaken,  en het vernieuwde Suspente-systeem – waarmee in één vlotte beweging zowel dakisolatieplaten, een luchtdichtingssyteem als gipsplaten kunnen worden aangebracht – voor een dak met gordingen en kepers.  

Dient de zolder niet als leefruimte, dan isoleer je de zoldervloer. Moet de zoldervloer beloopbaar zijn - bijvoorbeeld omdat de zolder als opslagruimte wordt gebruikt - , of hoeft dat niet? Voor beide situaties stelt ISOVER op www.renoverenmetisover.be verschillende mogelijkheden voor.

Stap 2: buitenmuren isoleren

Is het dak eenmaal geïsoleerd, dan is het de beurt aan de muren. Op www.renoverenmetisover.be staan alle oplossingen en systemen van ISOVER voor zowel buitenmuurisolatie in de spouw, langs de binnenkant als langs de buitenkant.

Stap 3: een ondergrond isoleren

In derde instantie wordt op www.renoverenmetisover.be uitgelegd hoe je ongeïsoleerde kelders, kruipkelders of vloeren op een vrij gemakkelijke manier kunt aanpakken.  

Stap 4: beter akoestisch comfort

Voor tussenwanden, voorzetwanden of het isoleren van vloeren tussen verschillende ruimtes is glaswol ook een uitstekend akoestisch isolerend materiaal. Glaswol vangt trillingen op en fungeert als een schokdemper. Zowel voor lucht- als voor contactgeluidsisolatie stelt ISOVER op www.renoverenmetisover.be dan ook uitstekende akoestische producten en systemen voor.

Info op maat van de architect en de professionele plaatser

Bij elke stap in het isolatietraject krijg je op www.renoverenmetisover.be niet alleen uitleg over welke oplossingen van ISOVER voorhanden zijn, maar voor plaatsers staat er ook plaatsingsinfo en -filmpjes, premie-info, een hoeveelheidsberekeningscalculator en info over opleidingen.

Architecten vinden er per oplossing alle lastenboeken, technische fiches en ATG-goedkeuringen.

www.renoverenmetisover.be