VMZINC

VMZINC stelt nieuwe online-lastenboekmodule voor.
Pin It

VMZINC stelt nieuwe online-lastenboekmodule voor.

Om snel en makkelijk lastenboeken met zinken systemen voor dak, gevel of regenwaterafvoer samen te stellen, biedt marktleider VMZINC sinds kort een nieuwe online-module aan. Surf naar www.VMZINC.be, selecteer het hoofdstuk ‘dak’ of ‘gevel’, klik het ‘lastenboek’-vakje aan de rechterkant van de pagina aan en de nieuwe lastenboekmodule leidt u vlot en duidelijk doorheen de verschillende stappen om een perfect gedetailleerd lastenboek te verkrijgen.

Partner voor elke architect

Exclusieve kwaliteit en toch betaalbaar. Architecturaal hoogstaand en toch toegankelijk. Dat is waar VMZINC voor staat. Precies daarom dat VMZINC al sinds jaar en dag een onuitputtelijke bron aan creatieve mogelijkheden biedt aan architecten middels zijn verschillende oppervlakte-aspecten en plaatsingstechnieken.

Precies daarom ook dat VMZINC architecten van in de voorbereidingsfase tot op de werf ondersteunt door middel van zijn Area Managers, zijn technische experten en zijn VMZINC at WORK-installateursnetwerk.

En om ook het voorschrijven zelf zo snel en makkelijk te laten verlopen, stelt VMZINC nu een online-lastenboekmodule voor.

Lastenboekmodule

Wie op www.VMZINC.be de hoofdstukken ‘dak’ of ‘gevel’ selecteert, ziet aan de rechterkant van de pagina een oranje ‘Lastenboeken’-knop, die rechtstreeks naar de nieuwe lastenboekmodule leidt. Van daaruit kan u vlot en makkelijk klikken op verschillende iconen om uw selectie aan te geven.

Er zijn 3 toepassingsdomeinen: dak, gevel en regenwaterafvoersystemen. Eens de keuze gemaakt is, komen andere iconen tevoorschijn die hetzij de verschillende VMZINC-plaatsingstechnieken voorstellen in het gekozen  oppervlakte-aspect, hetzij de verschillende beschikbare oppervlakte-aspecten binnen de gekozen plaatsingstechniek. Enkele tientallen combinaties zijn mogelijk. Daarnaast vraagt de module u ook om de draagstructuur en vormgeving te selecteren.

Wanneer u alle stappen hebt gevolgd, verkrijgt u een perfect gedetailleerd lastenboek in WORD- of PDF-formaat.

Technische tekeningen

Naast de nieuwe lastenboekmodule stelt VMZINC op www.VMZINC.be ook een nieuwe module ter beschikking van waaruit technische tekeningen gedownload kunnen worden. Selecteer binnen het toepassingsdomein naar keuze (dak of gevel) de gewenste plaatsingstechniek en download de technische tekening voor de door u geselecteerde techniek in PDF- of DGW-formaat.

Meer info?

 • VMZINC®
  Havendoklaan 12B
  B-1800 Vilvoorde
  tel.: 02 712 52 11
  fax: 02 712 52 00

  www.vmzinc.be