Glaskeuze.be stelt online-helpdesk voor!

Glaskeuze.be stelt online-helpdesk voor!
Pin It

Uiteraard kies je voor goed warmte-isolerend glas, maar met glas kan je zo veel meer dan energie besparen.

Glas biedt ook geluidswering, inbraakvertraging, zonwering, personaliseerbaarheid en een easy-to-cleanfunctie. Keuze te over en daarom maakt Saint-Gobain Glass je wegwijs in deze zes basisfuncties via de website www.glaskeuze.be en via de nieuwe online-helpdesk. Zo wordt het nog makkelijker om online het juiste glas te kiezen.

Haal 6 x meer uit je glas

Glas kan 6 verschillende basisfuncties vervullen: thermisch isolatie, zonwering, geluidswering, letselwering, personaliseerbaarheid en een easy-to-clean-werking. In deze verschillende Comfort6-functies maakt www.glaskeuze.be je stuk voor stuk wegwijs

Hoogrendementsglas is niet alleen verplicht, het is een van de beste investeringen die je kan doen en het milieu vaart er wel bij. Toch is het zeer nuttig om vóór de keuze van een nieuwe beglazing, de combineerbaarheid met andere functies te overwegen.

Wie ramen heeft op het zuiden en zuidwesten, zal enorm profiteren van een zonwerende laag op het glas. Je hebt dan geen energievretende airco meer nodig of zonweringssystemen die wel eens onderhoud vragen.

Glas met een inbraakwerende functie maakt het veel moeilijker om via het raam binnen te dringen. Deze beglazing is samengesteld uit minstens twee lagen waartussen zich een extreem sterke folie bevindt. Hoe meer lagen, hoe moeilijker het binnendringen.

Geluidswering werkt eveneens op basis van een folie, met speciale akoestische eigenschappen.

Met een zandstraling of figuurglas leg je een persoonlijke esthetische toets in je woning.

Last but not least is er de zelfreinigende functie van glas. Deze beglazing is voorzien van een wateraantrekkende coating op het buitenglasblad, zodat bij regen het glas wordt schoongespoeld. Resultaat is dat je heel wat minder de ramen moet lappen.

Keuzestress?

Het is ook mogelijk meerdere functies te combineren. Grote ramen op de achtergevel kunnen bijvoorbeeld inbraakwerend, zonwerend en zelfreinigend worden uitgevoerd.

Om elke bouwer en verbouwer te helpen om precies die beglazing te kiezen die perfect op zijn wensen en behoeften is afgestemd, bevat www.glaskeuze.be dan ook een glaskeuzetest waarmee je met enkele clicks ontdekt welke type glas het best geschikt is voor de verschillende ramen in je huis en een nieuwe online-helpdesk.

Glaskeuzetest

Via de glaskeuzetestapplicatie op www.glaskeuze.be krijg je met een paar muisclicks zicht op welke beglazing het best past bij jouw behoeften. Handig, want wie een rijwoning of appartement bezit, heeft andere behoeften dan de eigenaar van een vrijstaande villa. Op www.glaskeuze.be kom je objectief te weten wat de mogelijkheden zijn. Wie alle schermen doorlopen heeft, kan zijn keuze printen of naar zichzelf e-mailen.

Helpdesk

Voor wie onverhoopt toch geen antwoord zou vinden op bepaalde glasvragen lanceert Saint-Gobain Glass vanaf nu ook een online- helpdesk, die makkelijk te bereiken is via het ‘infobalie-figuurtje’ op de homepage van www.glaskeuze.be.

Vul er je gegevens in, formuleer je glasvraag zo duidelijk mogelijk (de website biedt ook de mogelijkheid om bepaalde bijlagen aan je vraag toe te voegen) en Saint-Gobain Glass geeft je zo snel mogelijk een persoonlijk antwoord op maat.

Meer info?

Saint-Gobain Glass: Batibouw, paleis 4, stand 4.105

www.glaskeuze.be