ArchiCAD - Join the creative flow

Pin It

ArchiCAD - Join the creative flow
klik op het beeld om te vergroten

ArchiCAD - Join the creative flow. 30 jaar ArchiCAD, 30 jaar innovatie.

ArchiCAD 18 biedt een unieke ‘high-performance’ BIM workflow. Het vereenvoudigt modelleren en documenteren van gebouwen, zelfs wanneer het model een hoge mate van detail bevat. 

Door ArchiCAD’s BIM workflow van begin tot eind, kan het model ‘live’ gekoppeld blijven aan de documentatie tot het einde van het project. ArchiCAD = BIM. Dat gaat veel verder dan 2D/3D ontwerpen en visualiseren. Het is werken met toegankelijke en rijke modellen waar alle informatie voor een groot aantal bouwdisciplines inzit.
ArchiCAD integreert hoogstaande visualisaties, intelligente documentatie tools, automatische back-up en altijd up-to-date versies. 

ArchiCAD biedt een software suite én efficiënte werkomgeving met een eindresultaat waarop je kunt vertrouwen. Hierdoor is het met afstand de beste modelleer software is op het gebied van visualisatie, documentatie, uitwisseling en samenwerking.

VMSW in ArchiCAD

In ArchiCAD is het mogelijk om aan elk Building Material een VSMW-code en een omschrijving toe te voegen. Deze informatie kan vervolgens met Interactive Schedules uit een ArchiCAD BIM-model gehaald worden. Op die manier kan in grote mate de VMSW-meetstaat voorbereid worden. Net als alle Interactive Schedules blijven deze aan het model gekoppeld en worden wijzigingen in gebruikte materialen onmiddellijk opgenomen in de meetstaat-voorbereiding. 

XatraX is al meer dan 15 jaar dé referentie voor meer dan 500 architectenkantoren

ArchiCAD - Join the creative flow
klik op het beeld om te vergroten

Uw ArchiCAD meetstaat direct in ArteX

Met de unieke en innovatieve koppeling tussen ArchiCAD en ArteX genereert u VSMW bestekken en meetstaten direct uit het model. Binnen ArteX vormen de gegevens een overzichtelijk geheel waar CAD meetresultaten visueel gescheiden zijn van manueel toegevoegde metingen. Het updaten verloopt volledig automatisch na het aanpassen van het ontwerp.

Alleen maar voordelen !

  • Open systeem
  • Iedere hoeveelheid uit CAD kunt u koppelen
  • Niet alles tekenen om te meten, start eenvoudig en breidt uit op eigen tempo
  • Combinatie CAD meting en manuele meting beheren in één applicatie
  • Manuele metingen lopen parallel aan CAD metingen
  • Updates uit CAD worden direct verwerkt
  • CAD Aanpassingen kunnen tot de laatste minuut gedaan worden
  • Zeer overzichtelijk en efficiënt

Kennismaken met ArchiCAD

Een proefrit in een nieuwe auto, een wijnproeverij, waarom zou dit niet opgaan voor BIM? Kom zelf ervaren wat ArchiCAD kan. U krijgt een eigen computer tot uw beschikking en mag zelf aan de knoppen zitten.  We werken in groepen van maximaal 8 personen. Na een korte introductie mag u zelf aan de slag met het programma. Er wordt ook aandacht besteed aan de koppeling tussen ArchiCAD en ArteX bestek en meetstaat software. Al uw vragen behandelen we direct. 

Neem contact met ons op voor deelname aan een Testdrive, op de locaties Lummen of Eindhoven. Ervaar ArchiCAD zelf tijdens deze test-sessie.

Meer info op  www.xatrax.be/archicad
+32 13 35 20 60

xatrax-logo