Topprestaties met ISOVER Multimax 30!

Pin It

 • isover-multimax-30-

  isover-multimax-30-

 • isover-multimax-30-

  isover-multimax-30-

 • isover-multimax-30-

  isover-multimax-30-

  Wie gebouwen ontwerpt of ontwerpers advies geeft, moet met erg veel bouweisen rekening houden – ook op vlak van isolatie. Als je kiest voor een ISOVER isolatieoplossing hoef je je gelukkig geen zorgen te maken. Onze glaswolisolatie biedt enkele rake voordelen:

  1. ISOVER glaswol is duurzaam: het heeft een minimale impact op het milieu en levert volgens een test van Eurima, de Europese vereniging voor isolatieproducenten, na 55 jaar nog minstens dezelfde prestaties als bij de plaatsing.
  2. In België moet nieuwbouw voldoen aan bepaalde EPB-eisen. Dankzij de unieke lambdawaarde van 0,030 W/mK voldoe je met ISOVER Multimax 30 altijd aan de regelgeving, zonder dat de fundering dient verbreed te worden.
  3. ISOVER Multimax 30 heeft bovendien een brandklasse A1, wat maakt dat het product onbrandbaar is. Ook op vlak van veiligheid kun je dus op je twee oren slapen!
  4. ISOVER spouwmuurisolatie is flexibel – letterlijk en figuurlijk. Bij onregelmatigheden van het binnenspouwblad zorgt die flexibiliteit ervoor dat naden en valse spouwen vermeden worden. En maar goed ook, want een valse spouw van 5 millimeter doet de isolatiewaarde van de muuropbouw dalen met maar liefst 35%!
  5. Isoleren doe je het meest kostenefficiënt met ISOVER glaswol. Zo kun je glaswol dubbel zo snel plaatsen in vergelijking met harde isolatie en heb je minstens 5% minder snijverliezen.

  Conform de EPB-eisen

  Een spouwmuur met ISOVER Multimax 30 isoleren is altijd een goed idee. Deze oplossing is namelijk EPB-conform. Dat wil zeggen dat je voor een U-waarde van 0,24 W/m2K al genoeg hebt aan 12 centimeter ISOVER Multimax 30. De muuropbouw hoeft dus niet aangepast te worden. Bovendien is een gedeeltelijke of volledige spouwmuurvulling met deze glaswolplaat ATG-goedgekeurd!

  Meer weten over de voordelen van ISOVER muurdossier?

  Surf snel naar www.isover.be/muurdossier