• Start
  • Actualiteit
  • News
  • Internationaal
  • Light + Building, ’s werelds toonaangevende vakbeurs voor verlichting en gebouwentechniek
Light + Building, ’s werelds toonaangevende vakbeurs voor verlichting en gebouwentechniek

Light + Building, ’s werelds toonaangevende vakbeurs voor verlichting en gebouwentechniek

Pin It

Light + Building, ’s werelds toonaangevende vakbeurs voor verlichting en gebouwentechniek van 18 tot en met 23 maart 2018 in Frankfurt am Main.

Laat u inspireren door de laatste verlichtingstrends en innovaties inzake smart solutions.

Gebouwentechniek is de sleutel voor de uitdagingen van vandaag en morgen. Belangrijke onderwerpen als comfort, veiligheid, design, gezonde verlichting & digitalisering staan hier centraal.

De vakbeurs Light+Building is uniek en slaat een brug tussen design en technologie. Kom een kijkje nemen wanneer straks meer dan 2.600 exposanten uit 55 landen het brede spectrum van de volledige branche uitleggen en demonstreren.

Top thema’s Light + Building 2018:

Esthetiek en comfort in harmonie

De digitalisatie van het hedendaagse leven

Safe and Sound

  • Speciale aandacht gaat er deze editie naar nieuwe oplossingen binnen de veiligheidstechniek. Bezoek de speciale show "SECURE! Connected Security in Buildings" in hal 9.1 waar de nieuwste technieken voor hotels, kantoren en de industrie uitgewerkt worden.

Uw gratis toegangsticket & uw 20€ korting op uw ICE treinticket

De lezers van de Architectenkrant kunnen genieten van een gratis Light+Building 2018 dagticket. Om uw gratis dagticket te ontvangen, gelieve een mailtje te sturen aan met als onderwerp: “gratis LB 2018 ticket – Architectenkrant”. U zal dan onmiddellijk een gratis dagticket code via e-mail ontvangen die u zelf online kan valideren en afdrukken. Elk toegangsticket omvat, indien gepersonaliseerd op naam van de gebruiker, gratis transport met het openbaar vervoer in Frankfurt am Main (RMV netwerk).

Reist u met de directe ICE trein naar Frankfurt am Main, dan kan u van 20€ korting bij de aankoop van uw treintickets profiteren! De ICE trein van Deutsche Bahn brengt u 6 keer per dag vanaf 39,90€ in 2e klasse en vanaf 69,90€ in 1e klasse vanuit Brussel-Noord of Brussel-Zuid rechtstreeks naar Frankfurt (Main) in slechts 2u50. De eerste ICE verlaat Brussel Zuid om 06h25 en komt al voor half 10 in Frankfurt aan, perfect dus voor uw beursbezoek. De 20€ korting is geldig op een bestelling van een treinticket via www.nmbs-europe.com/ICE Bij stap 4 van de bestelling kan u de promotiecode AALIGHTBUILDING18 ingeven. Indien uw bestelling een minimumwaarde van 69€ heeft en u deel uitmaakt van de eerste 100 gebruikers van deze reductiecode, zal u automatisch van de korting kunnen genieten. Voor al uw vragen betreffende deze kortingscode gelieve contact op te nemen met het NMBS centrum via +32 (0)70 79 79 79

Details betreffende de Light+Building show: