• Start
  • Actualiteit
  • Agenda
  • Drie beurzen met nieuwste producten en technieken
Drie beurzen met nieuwste producten en technieken

Drie beurzen met nieuwste producten en technieken

Pin It

Dit najaar organiseert de Confederatie Bouw drie beurzen voor professionals uit de bouw. Zowel de Dag van de Afwerking, Belgian Roof Day als de gloednieuwe Install Day vinden plaats in de hallen van Brussels Kart Expo. Op deze beurzen kan u de nieuwste materialen en technieken ontdekken. Alle grote fabrikanten zijn aanwezig en laten u kennis maken met hun producten.

De Beurzen:

Belgian Roof Day - 24 november

De belevingsbeurs voor plat en hellend dak lokte vorig jaar 4.100 bouwprofessionals en bevestigde daarmee haar reputatie als grootste belevingsbeurs voor de dakensector. Met meer dan 140 standhouders op 9.000 m² vergaart u hier alle materialen- en productkennis uit de wereld van het dak.

www.belgianroofday.be

Dag van de Afwerking - 28 november

Op de Dag van de Afwerking werd vorig jaar de demonstratietent geïntroduceerd, waar 19 standhouders doorlopend hun producten en technieken demonstreren. Van de nieuwste parketlijm tot de laatste spuitmachines voor verf en gipspleister: bezoekers kunnen er alles zelf uittesten. www.dagvandeafwerking.be

Install Day - 1 december

Deze nieuwe beurs wil op korte termijn uitgroeien tot hét netwerkevent voor de installatiesector. Naast de 3.000 leden van de beroepsfederaties voor installateurs en elektrotechnische ondernemers hebben ook duizenden architecten, studiebureaus en voorschrijvers een gratis uitnodiging ontvangen. U ontdekt er alles over installatietechnieken, binnenklimaat, sanitair, elektrotechniek, verlichting, automatisering en beveiliging.

www.installday.be